Over Eurogros

Eurogros is een groothandel in vloerkleden (karpetten), traplopers en tafelkleden. Ons bedrijf is door de heer H.J. Mateboer opgericht in 1977. Vanuit een klein pandje in Hoogeveen werden fournituren en tapijt verkocht. Echtgenote Riekje en zoon Aart waren het vaste aanspreekpunt in Hoogeveen en dhr. H.J. Mateboer was de vertegenwoordiger. Het bedrijf groeide en in 1980 werd een nieuw pand gebouwd aan Stephensonstraat 47 te Hoogeveen. In 2002 nam zoon Aart met zijn vrouw Anje het bedrijf over.

De vraag naar karpetten groeide enorm door de toename van harde vloeren. We proberen altijd goed naar de detaillist te kijken en te luisteren en onze collectie aan te passen aan de wensen van onze klanten. De collectie wordt door ons samengesteld uit het aanbod van nationale en internationale leveranciers.

Sinds 2014 werkt ook Lennart Mateboer (derde generatie) mee in het bedrijf. Hij houdt zich met name bezig met de digitalisering van Eurogros. Om onze klant goed van dienst te zijn is het noodzakelijk om onze collectie ook op het internet te laten zien. Verder is hij ook actief als vertegenwoordiger.

Op deze site vindt u een groot deel van onze collectie. We wensen u veel plezier bij het rondkijken op deze site. Als er vragen zijn dan vragen wij u contact op te nemen per telefoon 0528-264811 of per mail naar info@eurogros.nl.

Maatschappelijk project

Eurogros helpt in samenwerking met Woord en Daad 5 kinderen in Burkina Faso naar school. Dit doen Woord en Daad en Eurogros in samenwerking met een lokale partnerorganisatie die sponsorkinderen voorbereidt op een plek in de maatschappij. Klik hier voor meer informatie over dit project.