Klant worden

Bedankt voor uw interesse in Eurogros Sfeermakers en onze collectie aan vloerkleden, kussens, plaids en tafelkleden. Wij, als Eurogros, hechten een grote waarde aan al onze dealers en wij willen u dan ook op alle mogelijke manieren bijstaan om onze collectie bij u en uw klanten onder de aandacht te brengen. Wij willen benadrukken dat wij uitsluitend aan of via onze dealers leveren.

Onze showroom in Hoogeveen, met meer dan 500 verschillende karpetten, is dan ook uitsluitend te bezoeken door middel van een introductie van onze dealers. Mocht een particulier ons rechtstreeks benaderen zal er altijd gevraagd worden via welke woninginrichter of stylist de verkoop en levering kan geschieden. Wanneer de klant dit zelf niet aangeeft zullen wij aan de hand van de postcode de verkoop toewijzen aan een dealer uit dezelfde regio. Wij verkopen dus NOOIT rechtstreeks aan een particulier, ook niet via onze website.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent (of wordt) over onze collectie als wij en zien uit naar een goede en langdurige samenwerking! Wanneer u onderstaand formulier invult neemt de vertegenwoordiger, binnen 5 werkdagen, contact met u op. Mocht u direct vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt ons bereiken op 0528 - 26 48 11 (Klik hier voor WhatsApp), wij staan u graag te woord.